ERP sistemleri nedir? Kurumunuza ne kazandırır?
Bir işletmenin ölçeği ne olursa olsun, çalışanların farklı görev ve sorumlulukları vardır. Bu görevlerden herhangi birinin, herhangi bir nedenle aksaması durumunda işletmenin tamamını olumsuz etkileyecek sonuçlar ortaya çıkabilir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) tüm çalışanların ve tüm görevlerin merkezi bir noktadan ve otomatize edilmiş şekilde yönetilmesini sağlar. Bu sayede işletmedeki tüm kaynaklar ve süreçler etkili şekilde kontrol edilir, insan kaynaklı hatalar ortadan kalkar, zaman ve maliyet tasarrufu elde edilir.
Kurumsal kaynak planlama (ERP), işletmelerin muhasebe, tedarik, proje yönetimi, risk yönetimi ve tedarik zinciri işlemleri gibi günlük iş faaliyetlerini yönetmek için kullandığı bir yazılımdır.
Hangi işlemlerde ERP yazılımları kullanılır ?
Mikro işletmelerden büyük ölçekli işletmelere kadar her ölçekten firma ERP ile iş süreçlerini iyileştirip verimlilik artışı sağlayabilir. Yazis ERP portföyünde, farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış farklı çözümler bulunmaktadır.
Bir ERP (kurumsal kaynak planlama) yazılımı içinde genelde bağımsız olarak çalışan çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Bunlar;
Üretim Yönetimi
Finans Yönetimi
Malzeme Stok Depo Yönetimi
Satış Yönetimi
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Teklif Yönetimi
Bütçe Yönetimi
Dış Ticaret Yönetimi
Kalite Yönetimi
Bakım Yönetimi
Satış Sonrası Hizmetler
İşletmelere ve holdinglere özel Yazsis ERP çözümlerinin kapsamlı standart modülleri ve isteğe bağlı ek modülleriyle, üretimden satışa kadar bütün süreçleri en verimli şekilde yönetin.