Barkodu Depo - Envarter Depo Takip Sistemi
Buradasınız: Anasayfa / Blog
4 Nisan 2022, Pazartesi
Barkodu Depo - Envarter Depo Takip Sistemi
Stoklarınız farklı yerlerdeki depolarınızdan barkodlu depo giriş ve depo çıkışlarını, gerektiğin de depolar arası transferlerini barkod ile yapmak, işlemi hızlandırmakta olup stoklarınızı hızlı giriş ve çıkışını sağlamaktadır. Depo stok hareketlerini sistematik yapmak yanlış stok transferlerini engellemektedir. Ayrıcı depo sayımlarınızı da kolaylaştırmaktadır.
Barkodu Depo - Envarter Depo Takip Sistemi

İşletmlerinizin deposunda veya depolarında tüm stoklarınızı otomatik barkodlayarak giriş ve çıkış işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun için ilk olarak deponuzda ki stokların tümünü bir kereliğine barkod basmak ve bir yenisi eklendiğinde yeni barkod  basmak, barkodlardan sonra tüm süreç barkod okutularak yapılarak hem depo sayımınız da yanlışlık olmaz hem depo giriş - çıkış veya depo transfer süreçleriniz hız kazanmış olur. Depo sistemi işletmenin temel takip edilmesi gereken nokta olduğundan depo takip sistemi önemlidir. Bunun sorunsuz yürütülmesi depo sisteminin sorunsuz kullanacak olan depo çalışanın istikrarlı bir şekilde depo sistemini kullanmasıdır. 

Depo takip sisteminin genellikle satınalım ekibi ile olan bağlantılı önem arz etmektedir. Böylece nereden hangi ürün/malzeme gelecek, ne kadar gelecek , fiyat ne olacak gibi kavramların depo ile satınalım yazılımın entere çalışması ile mümkün olmaktadır.

Satınalma ekibinin verdiği siparişlerin ne kadarı gelmiş, daha ne kadar sipariş verilen firmadan beklenmekte daha da ilerletecek olursak; hangi üretim siparişimiz için ne kadar ürün gelmiş, ne zaman gelecekmiş, fiyat takibi gibi kavramlar, sipariş verilmeden önce de depo da ne kadar bu ürün / malzeme var gibi kavramların ortak yani entegre çalışması bir zincir gibi halkaların yani departmanların birbirilerini kuvettli bağlamaktadır. 

Satımalım - Depo departmanları arasındaki bağlantı ve çalışma sistemin de ki bağlantı kuvvetli oldukça ihtiyaç duyulan malzeminin takibi ve anlık durum takip olayını sorunsuz gerçekleştirirler, bu departmanlara bağlı olan bir sonra ki aşama ÜRETİM DEPARTMANI dır, satın alınan malzeme üretimi geciktirmemelidir, kaliteli , planlanan miktarda ve zamanında temin edilmelidir.

 

Barkodlu depo sayım sistemi de belirli süreçlerde yapılan sayımlarla depolarınızda ki mevcut durumun anlık stok durumunu kolayca ortaya çıkarabilir, oluşabilen stok farklılıklarını sayım ile birlikte orta çıkarır ve kayıt altına alırsınız.

Bu konu da desteğe ihtiyacınız olduğunda bize ulaşabilirsiniz. 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın