Genel Gider Takip Sistemi
Buradasınız: Anasayfa / Blog
7 Mart 2022, Pazartesi
Genel Gider Takip Sistemi
Genel gider harcamalarınızın dijital olarak kayıt altına alıp , tüm süreci telefonunuzdan takip edebilir ve raporlayabilir hale gelsek işiniz kolaylaşır mı?
Genel Gider Takip Sistemi

Genel Gider takip sisteminizde işletmenizdeki tüm kullanıcılar (herhangi bir harcama yapabilen) sisteme kayıt edilebilir, yapılan harcamalar belirli yöneticiler tarafından imzalanmakta olup muhasebeselleşip ödeme işlemleri yapılmaktadır. Bunun dijital olarak onaylama hiyerarşisine uygun ve güncellenebilir hale getirerek sistem den yürütmeniz, işletmenizin raporlanabilir ve ölçülebilir değerler haline getirecektir. 

örneğin: Merkezi İstanbul olan bir firma , çorlu şehrinde  ki bir kullanıcı arabasına mazot aldı, hemen sistemine giriyor , girilen bilgiler onaylama kurallarına göre sıra sıra bilgilendirme yapıyor. Onay kurgusu şöyle olabilir : 

1 - ilk olarak Fabrika müdürü onaylayabilir daha sonra genel müdür veya satınalma müdürü onaylayabilir.

2 - Yada bu kullanıcı direkt olarak genel müdür onayına geçebilir . (Bunu işletmeniz kurguluyor yani sizin seçeceğiniz kurguya göre)

3 - Yada iilk olarak kullanıcının bağlı olduğu departman sorumlusu onaylıyor, sonra satınalım müdürü onaylıyor sonra fabrika müdürü sonra genel müdür diye.... devam eden bir kurgu çizilebilir..

 

Onaylayacak yöneticiler sırası geldiğin otomatik bilgilendirildiği gibi, her aşamasında satınalımı ekleyen kullanıcıyı da adım adım bilgilendirmektedir.

 

Tüm veriler veritabanında saklandığından  muhteşem bir raporlama seçeneği oluyor.

 

Kullanıcı en son onayını aldıktan sonra dilerse SATINALIM ONAYLI BASILI FORMUNU yazdırabiliyor. Kimin ne zaman onayladığı ve satüm satınalım bilgileri sistemde yer alıyor. 

 

Muhtemelen en çok beğenilen noktamız tek satınalımda, kendinizin oluşturduğu kategorilere göre, farklı yer, lokasyona göre ,  3 farklı firma fiyatlarını teklif olarak  tek ekranda girebilmek olmalı, kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirime göre bu ekran işlerine çok yarıyor, Bu ekranları depo-stok sistemimize de entegre edebiliyoruz. Ödeme Takip sistemimize entegre edebiliyoruz.

 

Yöneticiler Cep telefonundan onaylayabiliyor.   Hem yöneticiler hem kullanıcılar yazılı evrak takip etmiyor herşey dijital

Etiketler
genel gider takip sistemi
dijital satınalım
tedarik yönetimi
genel gider takip
genel gider raporlama
genel gider onayı
mobil onay
mobil onaylama sistemi
tedarik takip
tahsilat takip sistemi
tahsilat takip yazılımı
genel gider yazılımı
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın